Driewieler met motor

Een gemotoriseerde driewieler is ideaal voor mensen met een fysieke beperking. Het geeft meer stabiliteit dan een gewone scooter, waardoor u gemakkelijker uw evenwicht kunt bewaren. Daarnaast zorgt een driewieler met motor ervoor dat u gemakkelijker overal kunt komen. Zo blijft u ondanks uw beperking mobiel en zelfstandig.

De juiste keuze

Bij de keuze van een driewieler met motor is het van belang om te kijken naar de behoefte van mobiliteit en het gebied waar de driewieler gebruikt gaat worden. Afhankelijk van uw wensen en uw situatie bepalen wij samen met u welke optie het meest geschikt is. INCA Techniek helpt u graag bij het maken van die juiste keuze. U kunt bij ons terecht voor:

T-RexPLUS

Op maat gemaakt

Heeft u bij ons een driewieler met motor gevonden, maar heeft u nog speciale aanpassingen nodig, dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor allerlei mobiliteitsproblemen en kunnen uw driewieler op maat aanpassen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

Specialist in mobiliteit
  • Aandacht voor UW mobiliteitsprobleem!
  • Nederlands fabricaat
  • Zeker van service