HERENWAL service

Sinds 1981 houdt HERENWAL service zich bezig met revalidatietechniek en is gespecialiseerd op het gebied van gemotoriseerde voertuigen op benzine en driewielfietsen.

HERENWAL service kenmerkt zich mede door, al dan niet op maat, het vinden van oplossingen van mobiliteitsproblemen. Een van de speerpunten zijn de scooter trikes voor met name gehandicapten. Verder levert HERENWAL service een scala aan speciale fietsen en aanpassingen voor eigen producten en de producten van andere leveranciers.

Het woord "service" heeft bij HERENWAL service een bijzonder betekenis. Zij biedt een flexibele service zowel in de nazorg voor de eigen producten, maar zeker ook voor producten van derden. Zo doet HERENWAL service reparaties en onderhoud aan onder andere alle merken en typen revalidatieartikelen, brom- en snorscooters, brom- en snorfietsen en hometrainers. Vele particulieren, revalidatiebedrijven en postorderbedrijven zijn goede klanten.

Niet alleen in het binnenland boekt HERENWAL service succes met de driewielscooters maar laat ook het buitenland van het succes meegenieten. Dit is mogelijk omdat een aantal driewielscooters ook over de Europese typegoedkeuring beschikt afgenomen door de TUV.

Het bedrijf heeft een uitgebreide ervaring en een uitstekende naam op het gebied van het maken van aanpassingen op uw fiets of scooter op maat, rekening houdende met uw eigen mogelijkheden en beperkingen. Fietsaanpassingen worden ook los geleverd, passend voor een groot aantal merken en soorten fietsen.

Klik hier voor de historie van INCA Techniek.

Specialist in mobiliteit
  • Aandacht voor UW mobiliteitsprobleem!
  • Nederlands fabricaat
  • Zeker van service