Verhuizing 2017

In mei 2017 zullen beide vestigingen van INCA Techniek en HERENWALservice samen gaan onder één dak in Emmeloord. 

Traktieweg 12; 8304 BA Emmeloord; 0527-744046

Van 1 tot en met 14 mei 2017 zal de verhuizing plaats vinden en zullen we mogelijk iets lastiger bereikbaar zijn en zullen we alleen noodreparaties uitvoeren. Officiële mailing is nog niet de deur uit. Met de meeste van onze klanten en leveranciers zullen we namelijk de komende weken persoonlijk contact opnemen om samen de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder enkele data vanaf en tot wanneer de verschillende locaties open zijn voor leveringen:

Emmeloord open voor leveringen vanaf 1 mei 2017

Bergambacht open tot en met 3 mei 2017

Oudehaske open tot en met 28 april 2017

Emmeloord showroom open vanaf 2 oktober 2017 > In Bergambacht is er nu geen showroom, in Oudehaske staan in de showroom alleen de tweewielscooters. Vanaf oktober 2017 wordt er een showroom geopend met alle producten die wij leveren. Wilt u eerder langskomen, geen probleem, maar dan kunt u het beste een afspraak maken.

Telefoonnummers blijven bestaan en worden doorgeschakeld naar het nieuwe adres.

De verschillende taken die er zijn, zoals productie, reparatie, planning, offertes, order invoer, boekhouding. etc. etc. zijn nu verdeeld over de twee vestigingen. Planning en administratie gebeurd bijvoorbeeld in Oudehaske, productie en reparatie van de elektrische voertuigen doen we in Bergambacht en zo is het meeste al gesplitst. De samensmelting van de werkzaamheden zal daarom geen problemen geven. 

De MOBIELSTAD afdeling (tweewielscooters) in Oudehaske zal in Emmeloord verder gaan onder de naam INCA Techniek. We blijven samenwerken met partijen als Peugeot, SYM en Kymco, maar het showroom-dealerschap is in Emmeloord al ingevuld door een uitstekende andere dealer. Zoals u kunt zien op onze Webshop zullen we voorlopig deze vertrouwde merken vooral via de Webshop blijven verkopen en daarmee heel Nederland van onze uitstekende service laten mee profiteren.  -- Mocht er interesse zijn, het dealerschap in Oudehaske is nog voort te zetten met de goede naam MOBIELSTAD. Meld je dan bij mevr. Marina Veenhuis --


Specialist in mobiliteit
  • Aandacht voor UW mobiliteitsprobleem!
  • Nederlands fabricaat
  • Zeker van service